Magento Commerce

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Categorie navigatie:

U bent momenteel op:

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal winkelwagen: € 0,00

Nieuwsbrief

 

Klantenreviews

Rbgadgets wil zijn bezoekers bedanken voor het plaatsen van reviews.

Beste Koos de Jong,

Wij hebben de bewuste foto verwijderd

Review door koos de jong

Waarom moet er nu weer drank ( bier ) aan te pas komen om een boot te verkopen ????? Zo krijgen vissers een slechte naam .

(Geplaatst op 11-12-10)

Review door Dur. Yvo

Nu een maand in bezit. Prima telefoon met bluetooth headset. Ik gebruik hem regelmatig en lang. Batterijleven is prima en snel op te laden.
Hij is dikker dan mijn andere horloges, maar ik kan hem zelfs met overhemden om.
De camera is prima voor snelle foto's, maar verwacht geen super kwaliteit.
Iets was ik super vind is dat hij ook op stil kan trillen... handig voor opvallend kunnen bellen.
Voor dit geld ook prima horloge. :)
(Geplaatst op 5 Dec.2010)

 

Eindelijk .. Review door Reinier Finkers

Eindelijk heb ik mijn ideale muis gevonden. Verschillende muizen geprobeerd, was niet veel bijzonders.
Het prettigste vind ik de vorm, ligt perfect in de hand, werkt direct en precies, zonder draden en installatie.
Dat de muis ook kan worden meegenomen is, ehh, meegenomen. (Geplaatst op 26-10-10)

 

Vinger Muis
Een erg leuk en goed werkend apparaat heb er veel plezier van.
Voor deze prijs is het voor niets! Martijn.
(Geplaatst op 20-10-10)

10 inch Foto lijst
Goed werkend foto lijst als cadeau gegeven aan mijn Moeder. 
Door zijn vele mogelijkheden roept het veel mooie en emotionele herinneringen bij haar op. Grico.
Geplaatst op 20-10-10)

GPS
Hallo lotto,Ik heb zo'n apparaat gekocht en ben er zeer tevreden over ik mag wel zeggen hij voldoet uitstekend.  Hans
(Geplaatst 17-10-2010)

GPS
vraagje ,kan iemand mij vertellen hoe dit apparaat voldoet, ziet er wel goed uit, en niet duur,heeft iemand ervaring met dit toestel, graag even een reactie.
bedankt alvast. gr. lotte.
(Geplaatst 17-10-2010)

dvd speler
voor deze prijs, hoe kan je hem er voor verkopen, voor mij een prima apparaat.
tot een volgende keer.
(Geplaatst op14-10-2010) Wietse Wierda

Horloge met Camera
bedankt voor de vlotte afhandeling,goed horloge, en werkt beter dan ik verwacht had.
(Geplaatst op 06-09-10) Ankie de Vries

The Cylon - Japanese Multicolor LED Watch
bedankt,en tot een volgende keer.het is een leuk horloge.
mvg. Joan de Mirre  (Geplaatst op 29-08-10)

DVD speler.hoe kan je het verkopen en maken voor deze prijs, werkt goed.
(Geplaatst op 27-08-10) Babs

The Continuum - Japanese Multicolor LED Watch
blits klokje, heb er leuke reacties op,niet duur en ik had hem vlot binnen, bedankt.
(Geplaatst op 26-08-10)  Review door Mathilde

Walkie Talkie Set prima dingen, gemakkelijk in gebruik,vlotte klant afhandeling, bedankt nog.
(Geplaatst op 26-08-10) Herman

Deze dvd speler gekocht voor mijn dochter. Perfecte kwaliteit. En voor deze prijs!
Ben zeer tevreden.   T Visser - Schreuder
(Geplaatst op 22-08-10)